Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FSS pozvao osnovce na utakmicu protiv Mađarske - | K-013 Portal

FSS pozvao osnovce na utakmicu protiv Mađarske

srbija madjarska, kvalifikacije, fudbal

 Fudbalski savez Srbije (FSS) pozvao je danas osnovce da dođu na stadion „Rajko Mitić“ u što većem broju i podrže nacionalni tim u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske.

„Zbog zabrane igranja utakmice u prisustvu navijača, Fudbalski savez Srbije poziva najmlađe navijače da još jednom budu 12. Igrač ‘orlova’ i naprave najlepšu fudbalsku atmosferu“, naveo je FSS u saopštenju.

FSS je poziv uputio svim školama fudbala i fudbalskim klubovima koji rade sa decom osnovnoškolskog uzrasta, od sedam do 14 godina, kao i osnovnim školama širom Srbije.

Kako je naveo FSS, na broj do 15 dece potrebno je prijaviti jedno odgovorno, punoletno lice. „Grupe koje broje više od 15 dece u obavezi su da prijave onaj broj punoletnih lica proporcionalnih navedenom pravilu“, dodaje se.

FSS je naveo da volonteri Saveza sve grupe dočekati na stadionu i smestiti na istočnu tribinu koja će biti namenjena najmlađim navijačima.

Utakmica je na programu sutra od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.