Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaler Son traži od navijača oproštaj za saigrača zbog svađe na Azijskom kupu - | K-013 Portal

Fudbaler Son traži od navijača oproštaj za saigrača zbog svađe na Azijskom kupu

son, svadja, li kang ina

Kapiten fudbalera Južne Koreje Son Hjun Min zatražio je danas od navijača da oproste njegovom saigraču iz reprezentacije Li Kang Inu, koji se izvinio zbog njihove svađe tokom Azijskog kupa.

Son je navodno povredio prst na ruci u svađi sa Lijem tokom večere uoči utakmice i neočekivanog poraza od Jordana (0:2) u polufinalu. Fudbaler Totenhema je u tom duelu 6. februara igrao iako mu je prst bio slomljen.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), 23-godišnji fudbaler Pari Sen Žermena Li je posetio Sona u Londonu i izvinio se.

Son je potvrdio da je Li uputio iskreno izvinjenje i njemu i ekipi.

„Svi naši igrači, kao iskusni u reprezentaciji, posebno će voditi računa o Kang Inu, kako bi ga sprečili da se ponovo pogrešno ponaša i kako bi izrastao u bolju osobu i fudbalera. Kada sam bio mlađi i ja sam grešio. Mislim da sam tu gde jesam zahvaljujući savetima i vođstvu naših veterana koji su bili tu kad god su bili potrebni“, naveo je Son na Instagramu.

On je objavio zajedničku fotografiju i naveo da je Li razmotrio svoje postupke i da je ponudio iskreno izvinjenje svima u reprezentaciji.

„Od tog incidenta, Li je prošao kroz vrlo težak period. Molim vas da mu vašim velikodušnim srcem još jednom oprostite“, naveo je 31-godišnji Son.

Fudbalski savez Južne Koreje potvrdio je da je Li zajedno sa nekolicinom mlađih igrača ranije otišao sa zajedničke večere kako bi igrali stoni tenis, što je dovelo do neslaganja sa Sonom.

„Tog dana, uradio sam nešto što nije trebalo da uradim za večerom. Duboko žalim zbog toga. Obećao sam da ću imati ispravniji stav i ljubaznost u ophođenju prema starijim kolegama. Želim još jednom da im zahvalim što su prihvatili moje izvinjenje. Znao sam koliko je taj turnir bio važan Sonu, ali to svojim ponašanjem nisam pokazao. I mislim da su tu počeli svi problemi“, rekao je Li.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.