Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Fudbaleri Partizana golom Baždara savladali Spartak iz Subotice - | K-013 Portal

Fudbaleri Partizana golom Baždara savladali Spartak iz Subotice

Superlige Srbije, Superliga Srbije

Fudbaleri Partizana prekinuli su niz od tri utakmice bez pobede, pošto su večeras u 27. kolu Superlige savladali Spartak iz Subotice 1:0.

Jedini gol postigao je Samed Baždar u 22. minutu.

"Ako se uzme u obzir da nismo pobedili tri poslednje utakmice, jasno je da je ova bila teška na psihološkom planu. Navikli smo navijače na dopadljiv, ofanzivan fudbal sa dosta šansi, ali danas je samo bilo važno da se dobije i dobili", rekao je trener fudbalera Partizan Igor Duljaj.

"Imali smo neku, da kažem, polu-inicijativu, ali iz nekog straha u nekim situacijama smo žurili, a trebalo je da stanemo na loptu. Dozvolili smo protivniku da ima previše "prekida" pred kraj. Morali smo bolje u završnici kod kontri, ali na kraju najvažnija je pobeda", istakao je Duljaj.

Fudbaleri Crvene zvezde prethodno su savladali Javor u Ivanjici 3:0.

Strelci za lidera na tabeli bili su Gelor Kanga u 38. iz penala, Inbom Hvang u 43. i Srđan Mijailović u 82. minutu.

Zvezda vodi na tabeli sa 68 bodova, četiri više od Partizana.

Milojević: Zadovoljan sam, ekipa je izgledala dosta dobro

Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj meč, s obzirom na činjenicu da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Danas je to izgledalo dosta dobro, zadovoljan sam igrom, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.

"Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je probiti taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo dosta toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide", istakao je Milojević.

Govorio je strateg crveno-belih i o gustom rasporedu koji očekuje njegovu ekipu.

"Igraćemo na svaka tri dana. Imali smo malu pauzu, ali i poteškoće, jer nismo mogli da radimo ono što smo hteli, budući da imamo veliki broj reprezentativaca. Ne kukamo i ne žalimo se. Idemo korak po korak, ovo je već arhivirana utakmica. Već u sredu nas očekuje nimalo lak meč", zaključio je Milojević.

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog pobedili ekipu Napretka 3:1

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Napretka rezultatom 3:1 (2:0).

Radnički je sad na 4. mestu na tabeli sa 44 boda, dok je Napredak na 9. poziciji sa 35 bodova.

Danas su za klub iz Kragujevca bili precizni Tomislav Dadić u 28. minutu, Milan Aleksić u 36. minutu i Vasilije Đurić u 95. minutu. Jedini gol za poraženi tim postigao je Ognje Mrsić u 73. minutu.

U narednom kolu ekipa Radničkog gostuje fudbalerima Mladosti u Lučanima, dok klub iz Kruševca na domaćem terenu dočekuje tim Javora.

Fudbaleri niškog Radničkog slavili su danas protiv Mladosti iz Lučana rezultatom 3:0 (1:0).

Precizni za klub iz Niša bili su Vanja Ilić u 19. minutu, Nemanja Belaković u 77. minutu i Dele u 78. minutu.

Radnički je sada na 14. mestu na tabeli sa 26 bodova, dok je Mladost još uvek na 7. mestu sa 37 osvojenih bodova.

U narednom kolu nacionalnog šampionata niški klub gostuje Spartaku u Subotici, dok fudbaleri Mladosti na svom terenu dočekuju Radnički iz Kragujevca.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS