Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Levandovski: Spreman sam da ispišem istoriju u Barseloni - | K-013 Portal

Levandovski: Spreman sam da ispišem istoriju u Barseloni

levandovski, barselona

Novi fudbaler Barselone Robert Levandovski rekao je danas da je spreman da ispiše istoriju u tom španskom klubu.

Levandovski je za vikend iz Bajerna iz Minhena prešao u Barselonu za 50 miliona evra.

„Spreman sam da budem deo ovog kluba bogate istorije, da ispišem još istorije i osvojim trofeje“, rekao je Levandovski u Majamiju, gde se sa Barselonom nalazi na predsezonskoj turneji.

Barselona je danas u prijateljskoj utakmici pobedila Inter iz Majamija sa 6:0, a tokom turneje igraće protiv Real Madrida u Las Vegasu, protiv Juventusa u Dalasu i protiv Njujork Red Bulsa u Nju Džersiju.

„Gledao sam pobedu protiv Intera iz Majamija i mislim da ekipa ima mnogo potencijala. Čeka nas mnogo posla“, rekao je 33-godišnji poljski reprezentativac.

On je samostalno trenirao otkako se priključio novim saigračima u SAD u nedelju i očekuje se da će biti na raspolaganju treneru Ćaviju za duel sa Real Madridom.

Barselona nije osvojila nijedan trofej prošle sezone, posle odlaska Lionela Mesija. Klub polako gradi ekipu u sred finansijskih problema koje ima u poslednjih nekoliko sezona. 

„Levandovski je uložio izuzetan napor kako bi potpisao za Barselonu. Mi smo vrlo ponosni što si želeo da dodješ da igraš ovde i imamo velika očekivanja. Ovo je potpis koji je imao veliki odjek širom sveta. Vraćamo Barselonu na njeno mesto u svetu. Trudimo se da sastavimo što konkurentniji tim“, rekao je predsednik katalonskog kluba Djoan Laporta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS