Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ovusu: Važna pobeda na početku prolećnog dela sezone, idemo korak po korak - | K-013 Portal

Ovusu: Važna pobeda na početku prolećnog dela sezone, idemo korak po korak

partizan, ovusu

Fudbaler Partizana Leonard Ovusu izjavio je da su "crno-beli" ostvarili važnu pobedu protiv Javora na startu prolećnog dela sezone u Superligi Srbije.

Partizan je juče u Ivanjici savladao Javor 1:0 u meču 20. kola Superlige Srbije. Ovusu je u Ivanjici odigrao prvi zvanični meč za lidera SLS.


"Bila je ovo jedna zaista teška utakmica koju smo dobili, što je veoma važno na početku sezone i tako zabeležili šesnaestu pobedu! Ja sam se zaista brzo prilagodio i timu i treninzima, tako da je sada na meni da nastavim da radim, a zajedno sa momcima idemo korak po korak. Atmosfera je bila fenomenalna! Prvi put sam se uživo susreo sa našim navijačima i neverovatno kakvu energiju šalju. Sledeća utakmica se igra kod nas na stadionu i zaista bih voleo da dođu, da svi osetimo ponovo njihovu podršku", rekao je Ovusu, prenosi zvanični sajt Partizana.

Jedini gol za Partizan na utakmici u Ivanjici postigao je Mateus Saldanja.

"Srećan sam što smo ponovo na terenu, što je polusezona počela i što smo je počeli golovima. Želim da tako i nastavim zarad pobeda Partizana. Teren je bilo jako loš i težak za igru, ali smo uspeli da se izborimo. Što se tiče Takija, volim da igram sa njim, dobro se razumemo i to dovodi do dobrog rezultata. A ples? Rekao sam najbližim prijateljima i porodici da ću svaki put kad postignem gol i zaplesati", zaključio je Saldanja.

Partizan će u narednom, 21. kolu SLS na svom terenu dočekati IMT.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS