Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan osvojio bod protiv Radničkog na Čairu - | K-013 Portal

Partizan osvojio bod protiv Radničkog na Čairu

radnicki, partizan, fudbal, superliga srbije

Fudbaleri Radničkog i Partizana odigrali su u Nišu nerešeno 3:3, u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

Radnički je na Čairu poveo golom koji je postigao Bojan Mladjović u drugom minutu, a izjednačio je Bibars Natho u 12. minutu iz jedanaesterca. Radnički je poveo u 50. minutu golom Stefana Dimića, a treći gol postigao je Lazar Jovanović u 54. minutu.

Gol za Partizan postigao je Slobodan Urošević u 71. minutu, a bod crno-belima doneo je Rikardo Gomeš u sedmom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca.

Radnički je poveo već na početku utakmice. Saša Marjanović ubacio je loptu pred gol Partizana, posle loše intervencije odbrane gostiju najviši u skoku bio je Mladjović koji je glavom poslao loptu u mrežu.

Tri minuta kasnije Partizan je mogao da izjednači, ali je Mihajlo Petković šutirao preko gola.

U 10. minutu Mladjović je napravio jedanaesterac, pošto je sa obe ruke gurnuo Igora Vujačića, koji nije ni bio u prilici. Sudija je proveravao da li je prekršaj napravljen u kaznenom prostoru i posle upotrebe VAR tehnologije dosudio je penal. Natho je sigurno izveo penal i postigao drugi gol u sezoni.

U nastavku utakmice na terenu je bilo nervoze, bilo je oštrih prekršaja i koškanja. Crno-beli su imali blagu inicijativu, a šansu u 30. minutu imao je Rikardo, čiji je šut lako odbranio domaći golman Marko Drobnjak. Dva minuta kasnije Vujačić je posle kornera glavom poslao loptu preko gola.

Kapiten Radničkog Aleksandar Pejović imao je dobru šansu u 37. minutu, kada je posle duplog pasa sa Savom Petrovim pogodio prečku, posle loše intervencije igrača Partizana u odbrani.

U 39. minutu gol je postigao Slobodan Urošević, ali je posle nekoliko minuta analize VAR pogodak poništen zbog ofsajda.

Radnički je ponovo poveo u 50. minutu. Jovanović je lako prošao po levoj strani Zlatana Šehovića i centrirao pred gol, gde se našao Dimić i poslao loptu u mrežu.

U 52. minutu domaći su ponovo bili u dobroj šansi kada je šutirao Pejović, a golman Partizana Nemanja Stevanović dobro odbranio. Dva minuta kasnije treći gol za domaće postigao je Jovanović, posle dodavanja Stefana Mitrovića.

Radnički je do još jednog gola mogao u 64. minutu, kada je Mitrović dobro prošao ali je šutirao pored stative.

Partizan je smanjio zaostatak u 71. minutu snažnim i preciznim udarcem Uroševića. Pet minuta kasnije došlo je do koškanja na terenu, pa je sudija podelio žute kartone petorici igrača.

U 80. minutu dobro je intervenisao golman Partizana, kada je u korner izbacio loptu posle šuta Pejovića. Pejović je i u 82. minutu imao odlićnu šansu, kada je iz slobodnog udarca pogodio prečku. Utakmica je posle toga često prekidana zbog oštrih prekršaja igrača obe ekipe.

Do kraja meča nije bilo ozbiljnih prilika sve do petog minuta nadoknade kada je dosudjen penal za Partizan, kada je Mladjović oborio Aleksandra Lutovca. Penal je izveo Rikardo i doneo Partizanu bod u Nišu.

Posle dva kola Partizan ima četiri boda, a Radnički bod.

U sledećem kolu Partizan će dočekati TSC, a Radnički će u Lazarevcu igrati protiv Kolubare.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS