Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Remi Bornmuta i Mančester junajteda u Premijer ligi - | K-013 Portal

Remi Bornmuta i Mančester junajteda u Premijer ligi

bormut, mancester junajted, premijer liga, fudbal

Fudbaleri Bornmuta odigrali su na svom terenu nerešeno 2:2 protiv Mančester junajteda, u utakmici 33. kola Premijer lige.

Bornmut je poveo u 16. minutu golom koji je postigao Dominik Solanke na asistenciju Markosa Senesija, a izjednačio je Bruno Fernandes u 31. minutu.

Novu prednost domaćima doneo je Džastin Klajvert u 36. minutu, a ponovo je asistirao Senesi. Junajted je izjednačio u 65. minutu golom koji je Fernandes postigao iz jedanaesterca.

Sudija Toni Harington dosudio je jedanaesterac za Bornmut nakon što je Vili Kambvala napravio prekršaj na Rajanu Kristiju, ali je posle intervencije VAR ta odluka poništena, pošto je procenjeno da je prekršaj napravljen izvan šesnaesterca, zbog čega su protestovali domaći igrači.

Junajted je u poslednje četiri utakmice tri puta odigrao nerešeno uz poraz i pao je na sedmo mesto na tabeli sa 50 bodova, koliko ima i šestoplasirani Njukasl.

Bornmut je posle devetog remija 12. na tabeli sa 42 boda.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS