Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Salah je teže povređen i vraća se u Liverpul na rehabilitaciju - | K-013 Portal

Salah je teže povređen i vraća se u Liverpul na rehabilitaciju

fudbal, liverpul, mohamed sahal, povreda

Fudbalski klub Liverpul saopštio je da je povreda napadača Mohameda Salaha teža nego što se mislilo i da će se on vratiti iz Obale Slonovače sa Afričkog kupa nacija na rehabilitaciju.

Salah je povredio tetivu u četvrtak igrajući za reprezentaciju Egipta protiv Gane (2:2) u Grupi B na Afričkom kupu nacija u Obali Slonovače.

Egipat se sinoć plasirao u nokaut fazu remijem protiv Zelenortskih Ostrva (2:2), a Salah je utakmicu gledao sa tribina.

Liverpul je saopštio da će se 31-godišnji fudbaler u sredu vratiti na „intenzivan rehabilitacioni program“, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Klub je naveo da je povreda „gora nego što se očekivalo“, ali da će se lečiti sa ciljem da se Salah vrati na teren što pre za klub i reprezentaciju, što će mu pružiti najbolju priliku da se vrati na Afrički kup nacija ako Egipat nastavi da napreduje na tom takmičenju.

Fudbalski savez Egipta u petak je saopštio da će Salah igrati na turniru ako se ekipa bude plasirala u četvrtfinale, koje je na programu 2. ili 3. februara.

Salahov menadžer Remi Abas Isa rekao je da će fudbaler pauzirati „od 21 do 28 dana, a ne dve utakmice“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS