On je dodao da Radnički ima kvalitet u svim linijama i da će njegova ekipa pokušati da neutrališe njihov napadački potencijal, ali i da iskoristi prednosti koje ima, da nametne svoj ritam.

„Tomislav Sivić je jedan od naših cenjenijih trenera koji je dugi niz godina pokazivao kvalitet i kod nas i u inostranstvu. U prvom kolu u prvih 20, 25 minuta Radnički je više puta pogodio okvir gola, imao je ogroman broj stopostotnih šansi. Imaju brze i kvalitetne napadače, znamo šta nas čeka, spremni smo na to. Mnogi njihovi igrači su prošli našu školu, imaju mlade reprezentativce sa velikim iskustvom igranja u Superligi i inostranstvu, mnogo zanimljivih igrača na svakoj poziciji“, smatra Stolica.

Prvi trener crno-belih objavio je i da se posle bolesti Ljubomir Fejsa ove nedelje vratio treninzima i da ne zna koliko će moći da ga koristi u predstojećoj utakmici, kao ni Fusenija Dijabatea koji je obavio šesti trening sa ekipom.

„On je voljan da igra, postepeno ga uvodimo i spremamo dugoročno za duele koji nas čekaju. Svi su nestrpljivi, ali moramo da budemo pametni, da ga koristimo i doziramo na optimalan način, da na minimum smanjimo mogućnost povrede. On će putovati sa nama u Niš, želimo da bude uz ekipu i upozna se sa načinom rada“, rekao je Stolica.

Klub neće dovoditi novog napadača posle odlaska Marka Milovanovića u Almeriju, Stolica smatra da je za sada „dovoljno kvalitetno ovo što imamo“, da klub mora da se ponaša razumno, ali i da bi trebalo da se oslanja na svoju decu.