Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Železničar nije imao sreće protiv Lučanaca - | K-013 Portal

Železničar nije imao sreće protiv Lučanaca

zeleznicar, fk zeleznicar, super liga srbije, fudbal

Fudbaleri Železničara nisu imali sreće na premijernom meču u Superligi. Na domaćem terenu su doživeli prvi poraz u elitnom društvu od Mladosti iz Lučana.

Dobro su Pančevci otvorili meč, igrali su borbeno, stvarali šanse, ali Petrović, Grgić i Đorđević nisu imali rešenje za iskusnu odbranu Mladosti u tom trenutku.

Ipak, neopreznost domaćeg tima iskoristio je mladi Sremčević, koji je Lučance doveo do prednosti.

Železničar je imao zatim priliku preko Pavlova, šutirao je sa distance za sada jedini strelac za Pančevce u Superligi, ali je Stamenković dobro reagovao.

Žestoke napade odbili su Lučanci, a onda je domaći tim posle kornera primo gol, najbolje se u šesnaestercu domaćih snašao Milošević za – 0:2.

Pančevci su mogli do gola pet minuta pre odlaska na odmor Đorđević je izveo treći korner, a Stanković glavom pogodio prečku. U nastavku utakmice sa nekih dvadeset metara Balaž je šutirao, ali je bio nepresizan njegov udarac je završio pored stative u gol aut.

Na kraju utakmice Predrag Rogan, trener Železničara je rekao:

- Čestitam ekipi Mladosti na pobedi. U isto vreme zahvalio bih se svim ljudima iz Pančeva jer su nas podržali po ovako teškom vremenu. Utakmicu je presudila čvrstina, odnosno iskusvo Čučanaca, sa pregršt superligaških igrača. Dve naše greške su nas skupo koštale, a sa druge strane mi nismo uspeli da realizujemo naše šanse. Imali smo jednu preko Pavlova, golman je dobro reagovao. Manjak koncentracije nas je koštao, nismo bili ni dovoljno agresivni. Idemo dalje, ovo je tek početak, kako vreme bude odmicalo bićemo sve bolji, ljidi će uživati u Pančevu u našim igrama u to sam siguran.

U narednom kolu Železničar gostuje Spartaku u Subotici.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS