Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odložena i otkazana takmičenja u streljaštvu u Srbiji - | K-013 Portal

Odložena i otkazana takmičenja u streljaštvu u Srbiji

Streljački savez Srbije, u skladu sa odlukama Ministarstva zdravlja i Vlade Republike Srbije o donošenju novih mera u suzbijanju koronavirusa, odložio je ili otkazao takmičenja planirana za mart.

Kako je saopšteno, izmene u kalendaru napravljene su po predlozima Stručne komisije, koji su usvojeni na elektronskoj sednici Upravnog odbora SSS.

Treće kolo Kupa Srbije u B programu (kadetska i mlađejuniorska kategorija), koje je trebalo da bude održano u sali SD Crvena zvezda u nedelju 15. marta je otkazano.

Odloženi su Prvenstvo Srbije u B programu, zakazano za 21-22.mart u Smederevu, kao i finale Kupa Streljačkog Srbije (B program), koje je na istom strelištu trebalo da bude održano nedelju dana kasnije.

Usvojen je predlog Stručne komisije da novi termin finala Kupa SSS bude 19-20. septembar , a novi termin Prvenstva Srbije 26-27.septembar.

Međunarodni turnir Memorijal "Ištvan Poljanac" u Beogradu, će umesto od 3. do 5. aprila biti održan u oktobru (2- 4. oktobar).

Svetska streljačka federacija je ranije tokom sedmice odložila Svetski kup u Nju Delhiju (umesto u martu biće održan u maju), a otkazala i Predolimpijski turnir u Tokiju, planiran za april, a na oba takmičenja je trebalo da učestvuju i srpski reprezentativci.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.