Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Iva Rakonjac prva pionirka puškom, Marko Ninković prvi pionir pištoljem - | K-013 Portal

Streljaštvo: Iva Rakonjac prva pionirka puškom, Marko Ninković prvi pionir pištoljem

sd pancevo 1813, iva rakonjac

Proteklog vikenda je u Uljmi održano poslednje osmo kolo Lige pionira Vojvodine sezone 2020/21 na kojem su nastupile sve četiri ekipe Streljačke družine „Pančevo 1813” sa 14 nastupa.

Ekipa pionirki vazdušnom puškom je osvojila treće mesto sa 469 krugova, Iva Rakonjac je osvojila srebrnu medalju sa 177 krugova, a nastupile su i Katja Bogdanović sa 153 i Ivana Nerandžić sa 139 krugova.

Ekipa pionira puškom je osvojila drugo mesto sa 507 krugova, Ognjem Lukić je četvrti sa 172 , a slede Nemanja Đorđević sa 168, Ognjen Bunčić sa 167, i pojedinačno Nemanja Stanišić i Bogdan Stokić.

Ekipa pionira vazdušnim pištoljem, je osvojila prvo mesto, Marko Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 176 krugova, Ognjen Bunčić je peti sa 161, a Nemanja Đorđević sedmi sa 148 krugova.

Ekipa pionirki pištoljem je osvojila treće mesto, a Ivana Nerandžić je šesta sa 139 krugova. Nastupila je i Katja Bogdanović ali nije njena sestra Asja zbog povrede. U konačnom plasmanu nakon osam kola Lige pionira Vojvodine za sezonu 2020/21 proglašeni su i pobednici.

Za SD „Pančevo 1813” su osvojene dve zlatne medalje, Iva Rakonjac je pobednica u konkurenciji pionirki puškom, a Marko Ninković je pobednik u konkurenciji pionira pištoljem. Nemanja Đorđević je peti pionir puškom i četvrti pištoljem.

Ekipa pionira pištoljem je prva, a pionirki pištoljem je treća. Ekipa pionira puškom je druga a pionirki puškom je četvrta. Narednog vikenda će pančevački strelci nastupiti na Prvenstvu Vojvodine serijskom vazdušnom puškom, koje će biti održano u streljani u Pančevu, po propisanim merama zaštite.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.