Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Crvena zvezda poražena od Bajerna u Minhenu - | K-013 Portal

Crvena zvezda poražena od Bajerna u Minhenu

crvena zvezda, bajern, kosarka

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u gostima od minhenskog Bajerna sa 66:74 (19:20, 8:12, 19:21, 20:21), u meču 27. kola Evrolige.

Najefikasniji kod Zvezde bili su Džavonte Smart sa 13, Džoel Bolomboj sa 11 i Nemanja Nedović sa 10 poena.

Bajern je do pobede predvodio Devin Buker sa 22 poena i šest skokova.

Zvezda je na 16. poziciji sa 10 pobeda i 17 poraza, a Bajern je na 12. mestu sa 12 pobeda i 15 poraza.

U narednom kolu, Zvezda će gostovati Monaku, dok će Bajern u goste Efesu.

Zvezda je bolje ušla u meč i sredinom prve deonice posle trojke Dos Santosa stigla do devet poena prednosti 19:10. Crveno-zvezdi su stali u tom trenutku, dozvolili Bajernu seriju 10:0, i prvu deonicu završili sa poenom zaostatka 19:20.

U drugoj četvrtini obe ekipe su igrale loše, prvenstveno u fazi napada. U neorganizovanoj igri uz dosta promašaja bolje se snašao domaćin i Zvezda je na poluvreme otišla sa pet poena zaostatka 27:32.

Bajern je ušao bolje u nastavak i posle tri minuta igre stigao do dvocifrene prednosti (29:40). Zvezda je pokušavala da se vrati u meč, ali je domaćin uspeo da sačuva prednost. Crveno-beli su trojkom Hange smanjili zaostatak i u poslednju deonicu ušli sa sedam poena minusa 46:53.

U poslednjoj deonici Bajern je kontrolisao dešavanja na terenu, sve vreme bio u prednosti i stigao do zaslužene pobede. Zvezda je ovim porazom šanse da izbori plasman u plej-in Evrolige svela u domen teorije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS