Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašice Srbije igraju u Ankari, Braziliji i Kalgariju u Ligi nacija - | K-013 Portal

Odbojkašice Srbije igraju u Ankari, Braziliji i Kalgariju u Ligi nacija

odbojka, odbojkasice srbije, liga nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće u ovogodišnjoj Ligi nacija u Ankari, Braziliji i Kalgariju, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Aktuelni svetski prvak i vicešampion Evrope će tokom prve sedmice takmičenja, od 31. maja do 5. juna, u Ankari igrati protiv Belgije, Tajlanda, Rusije i Holandije. U Ankari će igrati i Turska, Italija i Kina.

Druga sedmica na programu je od 14. do 19. juna, a Srbija će u Braziliji igrati protiv Italije, Južne Koreje, Turske i Brazila. U Braziliji će igrati i Nemačka, Dominikanska Republika i Holandija.

Srpski tim će u sklopu treće sedmice, od 28. juna do 3. jula igrati u Kalgariju protiv Nemačke, SAD, Kanade i Japana. U Kalgariju će još igrati Holandija, Belgija i Turska.

Na Finalnom turniru, od 13. do 17. jula, igraće osam reprezentacija, od četvrtfinala. Organizator će biti naknadno poznat.

Novim formatom takmičenja Lige nacija predvidjeno je da se za svaku sedmicu formiraju po dve grupe sa po osam selekcija, kao i da takmičenje traje od utorka do nedelje.

Svaka reprezentacija će odigrati po 12 utakmica, odnosno četiri meča za šest dana tokom jedne sedmice.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS