Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Podraščanin: Važno je da smo opet zajedno - | K-013 Portal

Podraščanin: Važno je da smo opet zajedno

obojka, odbojkasi, podrascanin, treninzi, sportske vesti, najnovije vesti

Evropski prvaci su ponovo zajedno. Odbojkaši su juče u Beogradu počeli da rade, a jedan od najiskusnijih Marko Podraščanin smatra da će treninzi da koriste svih igračima, i debitantima i najiskusnijima. Jedino će pripreme preskočiti Aleksandar Atanasijević, koji je nedavno operisao koleno.

"Super je što smo se okupili. Zbog pandemije dugo nismo mogli da treniramo. A nedostajao nam je i zajednički rad. Od juče polako ulazimo u ritam. Pre podne smo radili u teretani, uveče u dvorani", priča Podraščanin.

"Orlovi" su poslednje dve nedelje vežbali on-lajn po uputstvima kondicionog trenera Radakovića.

"Bilo je zanimljivo. Svi u isto vreme uključimo tablet, laptop ili kompjuter u svojim stanovima i vežbamo sa trenerom. Zaista, neobično iskustvo. Inače, dok smo bili u inostranstvu, imali smo individualne, kondicione treninge, da koliko-toliko sačuvamo snagu", ističe Podraščanin.

Trofejni bloker priznaje da je teško naći motiv kada se zna da nema nikakvog takmičenja.

"Opet, sa druge strane, ovo nam je bilo neophodno. Vratićemo se u ritam, sačuvaćemo duh zajedništva. Uželeli smo se i treninga, lopte i drugova. Znamo zašto smo ovde, pripreme će koristiti i najmlađima, ali i nama najiskusnijima", podvlači Podraščanin.

Inače, selektor Slobodan Kovač je pozvao 32 igrača, koji rade u dve grupe.

(NovostI)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.