Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Iznenađujući poraz rukometaša Dinama u EHF Kupu - | K-013 Portal

Iznenađujući poraz rukometaša Dinama u EHF Kupu

rukomet, rk dinamo, rk volendam, ehf kup

Rukometaši Dinama doživeli su u Pančevu neočekivan poraz od Volendama koji je slavio u prvom meču drugog kola EHF Kupa rezultatom 33:30.

Volendam je praktično držao čas rukometa u Pančevu, a pred revanš je Dinamo pred eliminacijom iz Evrope.

A nije delovalo da će se nešto ovako desiti jer je Dinamo u dobroj formi, a u ovom duelu je poveo 9:4 i mogao je da dođe i do dvocifrene prednosti. A onda su Holanđani prešli na neki drugi nivo.

Odbrana domaćih bila je nemoćna i od vođstva 13:8 u 19. minutu, sve je krenulo nizbrdo. I moglo je da bude i gore jer su gosti bili i na +8 (31:23). U poslednjih sedam, osam minuta, domaćin je smanjio razliku, pa je „samo“ -3 i prihvatljiv poraz.

Lukas Šnajder sa devet golova je bio najbolji igrač utakmie. Džordi Bajens je dao pogodak manje za pobednički tim. Robin Nagtegal je pet puta zatresao mrežu domaćina, a Džeri Eprahim i Tom Rufs po četiri. Na golu je Mekleland imao 16 odbrana.

Kod Pančevaca, veteran Duško Čelica je bio najbolji sa šest golova. Pivotmen Ilija Bogdanović je pogodio pet puta, a i kapiten Miloš Kostadinović četiti, dok su leva krila Marko Perović i Miloš Grozdanić se tri puta upisala u listu strelaca. Nikola Ćirović je imao devet odbrana, a Nemanja Marjanović sedam.

Revanš meč je 21. oktobra.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS