Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mileni Delić novi mandat na čelu Rukometnog saveza Srbije - | K-013 Portal
rukometni savez srbije milena delic

Mileni Delić novi mandat na čelu Rukometnog saveza SrbijeMilena Delić ostaće na čelu Rukometnog saveza Srbije, jednoglsano je odlučeno na izbornoj sednici Skupštine RSS.

Kako je naveo RSS, na sednici Skupštine održanoj u Hotelu "M" delegati su ukazali poverenje Mileni Delić za novi četvorogodišnji mandat, nakon mandata dobijenog na vanrednoj Skupštini 23. decembra 2020. godine.

"Prethodnih šest meseci je bilo turbulentno i sa mnoštvom obaveza, ali smo moj tim i ja uspeli da zajedno uradimo sve ono što sam obećala na vanrednoj sednici Skupštine 23. decembra 2020. godine. Ovaj period je bio iscrpljujuć, ali ne žalim kada vidim da se primećuju pomaci, da se vidi bolja atmosfera u rukometu i kada na ovoj Skupštini vidim mlade ljude pune elana, predstavnike klubova, jer ipak su klubovi ti koji treba da govore i iskazuju svoje proobleme na terenu i naravno odlucuju o budućnosti rukometa. Moj izbor danas je verovatno rezultat prethodnog rada i vidim da su svi zadovoljni i naravno da se sad očekuje mnogo više. Trudiću se da ostanemo u tom ritmu, pa čak i da ga unapredimo", rekla je Delić za sajt RSS.

Za potpredsednike UO RSS izabrani su Dejan Stanojević, Vladimir Mandić, Ana Živanović i Jovan Kovacečvić.

Upravni odbor čine Jelena Erić (zadužena za ženski rukomet), Milorad Krivokapić (zadužen za muški rukomet), Ljiljana Maksić, Milan Đukić, Dragan Lozo, Dragan Momić, Vojislav Bulatović i Dušan Mojsilović.

Predsednik Skupštine RSS je Dragan Bukvić, a za potpredsednika Skupštine RSS izabran je Dejan Milenković.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.