Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI Dinamo bolji od Radničkog - | K-013 Portal

PANČEVAČKI Dinamo bolji od Radničkog

dinamo, rk dinamo, pancevo, rukomet

Rukometaši Radničkog su poraženi na svom terenu u okviru 5. kola Super rukometne lige od ekipe Dinama iz Pančeva rezultatom 29:35, poluvreme 14:15. Kragujevčani se nakon ove runde prvenstva nalaze na šestom mestu sa 6 osvojenih bodova.

Radnički je u duel sa starim rivalima ušao bez „poplavelog“ iz prošlog kola, najboljeg strelca ekipe Miloša Barudžića i znalo se da će njegovo odsustvo značajno uticati na sistem igre koji gaje. Uobičajeno ispitivanje snaga i rezultatska klackalica je bila na snazi sve do polovine prvog dela igre, kada gosti prvi put dolaze do 2 gola prednosti (7:9, 15.min). Radnički je imao odgovor na vođstvo Pančevaca, na krilima večeras ubitačnog Petra Panića i ubrzo stigao do egala, koji je trajao jedan period igre. Gostujuća ekipa u 27. minutu stiže do, do tada, velikih 3 (12:15, 27.min), međutim domaćin uspeva u finišu da smanji na minimalni minus i na odmor se otišlo rezultatom 14:15.

 

I drugo poluvreme je započelo u sličnom ritmu. Zaostatak domaćih igrača se merio od jednog do dva gola, propustivši par prilika da dođu do izjednačenja. U 40. minutu Dinamo ima plus 4 (18:22), no Kragujevčani uspevaju da ostanu u igri sve do 50. minuta i rezultata 27:29. Tada je usledio kontraudar igrača iz Pančeva koji koriste nekoliko neiskorišćenih napada momaka u crvenom i sa istekom 58. minuta imaju nedostižnu prednost (27:34). Susret je završen rezultatom 29:35.

Najefikasniji u redovima Radničkog su bili Petar Panić sa 12, Boško Stanisavljević i Stefan Stanojev su dodali po 6 pogodaka, dok su kod Pančevaca golgeterski najraspoloženiji bili Marko Perović sa 12, a Vael Trabelsi i Stefan Ilić su postigli po 5 golova.

Igrač utakmice je Pančevac Ilija Bogdanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS