Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website RUKOMET: Pančevci slavili u Italiji u prvom meču Evrokupa - | K-013 Portal

RUKOMET: Pančevci slavili u Italiji u prvom meču Evrokupa

rukomet, dinamo, italija, evrokup

U prvom meču prvog kola Evrokupa, rukometaši Dinama iz Pančeva slavili su na gostovanju italijanskom Meranu. Dinamo je pobedu upisao rezultatom 30:27 (15:13).

Poveo je Dinamo na početku meča i sve do sredine prvog poluvremena čuvao prednost. Domaćini su uspeli ipak da se probude, da dođu do izjednačenja na 7:7, pa i da povedu 8:7. Bilo je i 9:9, nakon čega se srpski tim ponovo rezultatski odlepio i na odmor odneo dva gola prednosti.

Dinamo je tokom većeg dela drugog poluvremena imao i po četiri ili pet golova prednosti, ali je Meran uspeo da na devet minuta do kraja priđe na samo gol zaostatka. Od tada pa do kraja, Italijani su dali samo dva gola i Dinamo je uspeo da stigne do pobede.

Osam golova je za Dinamo, iz deset pokušaja, dao Duško Čelica. Pratili su ga Veljko Čabrilo sa pet, Marko Perović, Ilija Bogdanović i Boris Dorni sa po četiri. Dobri su na golu Dinama bili i Nikola Ćirović koji je imao šest odbrana i Nemanja Marjanović koji je zaustavio tri šuta.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Luka Visentin sa šest golova. Jedan manje dao je Santijago Nunjez.

Revanš će biti odigran 16. septembra, a pobednik ovoh dvomeča u drugom kolu ide na KRAS/Volendam.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS