Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometaši Partizana osvojili Kup pobedom protiv Vojvodine posle sedmeraca - | K-013 Portal

Rukometaši Partizana osvojili Kup pobedom protiv Vojvodine posle sedmeraca

rukomet, vojvodina, partizan

Rukometaši Partizana osvojili su Kup Branislava Pokrajca, pošto su u finalu u Novom Sadu pobedili Vojvodinu posle izvođenja sedmeraca 29:28.

Vojvodina je od početka povela, 13:8, Partizan je uspeo da izjednači na 17:17, ali i da izbori produžetke na 19:19.

Posle dva produžetka bilo je 24:24, a Vojvodina je imala veliku šansu da pobedi pošto joj je dosuđen sedmerac na isteku drugog produžetka, ali je golman Partizana Nemanja Marjanović odbranio udarac Vukašina Vorkapića, pa je utakmica rešena posle sedmeraca.

Svi igrači Partizana postigli su golove iz sedmeraca, a jedni igrač Vojvodine koji je promašio bio je Barus Puhovski, koji je pogodio prečku.

Partizan je tako osvojio 12. Kup u klupskoj istoriji, ali i prvi trofej posle 11 godina

Zbog incidenata među navijačima šest i po minuta pre kraja utakmica je bila prekinuta na oko pola sata. Prvo su domaći navijači bacili baklju među pristalice Partizana, koji su im uzvratili, posle čega su se ekipe i sudije povukli u svlačionice. Utakmica je bila nastavljena uz upozorenje navijačima da će hala biti ispražnjena i zbog najmanjeg incidenta.

Golman Partizana Nemanja Marjanović proglašen je za najkorisnijeg igrača finala.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS