Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometaši Vojvodine bolji od Dinama na startu Superlige - | K-013 Portal

Rukometaši Vojvodine bolji od Dinama na startu Superlige

superliga, rukomet, rk dinamo, rk vojvodina

Rukometaši Vojvodine pobedili su pančevački Dinamo 27:21 na početku nove Superlige. Novi duel desetostrukog uzastopnog šampiona Srbije i našeg predstavnika u EHF kupu, ponovo je obilovao čvrstom igrom i brojnim taktičkim zamislima trenera Rojevića i Markovića, a na kraju je do izražaja došao veći individualni kvalitet igrača Vojvodine.

Pančevci su bolje počeli susret, nošeni sjajnim golmanom Nikolom Ćirovićem koji je već u prvih 30 minuta imao dvocifreni broj odbrana. Novosađani su sredinom prvog dela došli do svoje igre, ali nisu imali više od 3 gola prednosti.

Igralo se uglavnom gol za gol, sa mnogo oscilacija na obe strane, a Vojvodina je tek u finišu uspela da stekne nedostižnu prednost i izbegne neizvesnu završnicu.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Vorkapić sa 8 golova, dok je 3 manje upisao Puhovski, uz veoma zapaženu rolu novajlije, golmana Andreja Trnavca, koji je proglašen i za igrača utakmice.

Kod gostiju, Stefan Ilić se 5 puta upisao u listu strelaca.

Vojvodina već u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu u 2.kolu super lige, dok Dinamo očekuje novi evropski meč, sa italijanskim Meranom, u EHF kupu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS