Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometašice ŽRK "Dolovo" ostvarile četvrtu pobedu u LMK Vojvodine - | K-013 Portal

Rukometašice ŽRK "Dolovo" ostvarile četvrtu pobedu u LMK Vojvodine

zrk dolovo, rukomet

Dolovačke rukometašice uzrasta do 14 godina zabeležile su i četvrti vezani trijumf u takmičenju Lige mlađih kategorija Vojvodine.

One su u Debeljači pobedile ekipu ŽRK "Lehel" iz Mužlje rezultatom 24:21 i domaću ekipu ŽRK "Spartak" iz Debeljače rezultatom 21:14.

U prvoj utakmici viđena je ravnopravna borba u prvom poluvremenu, dok se sredinom drugog poluvremena ekipa ŽRK "Dolovo" odvaja na 3-4 gola razlike i tim rezultatom i završava utakmicu.

U drugoj utakmici šansu su dobile mladje igračice koje su opravdale poverenje trenera i lepršavom igrom od početka stekle prednost u odnosu na domaćina.

Ovog vikenda dobrom igrom istakle su se Tamara Brkić, koja je proglašena za igračicu utakmice u oba susreta, i Arijana Lepedat ali i sve ostale igračice.

Ovim pobedama i prvim mestom u grupi, mlada ekipa ŽRK "Dolovo" jasno ističe kandidaturu za učešće u Super ligi LMK na proleće.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS