Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rukometašice ŽRK Pančevo pobedile Topličanin iz Prokuplja rezultatom 38:34 - | K-013 Portal

Rukometašice ŽRK Pančevo pobedile Topličanin iz Prokuplja rezultatom 38:34

zrk pancevo, zrk toplicanin, marko krstic trener, darinka petronijevic

Rukometašice ŽRK Pančevo pobedile su u Hali sportova na Strelištu gošće iz Prokuplja rezultatom 38:34, na poluvremenu 18:17.

Utakmica se odigrala u okviru 18. kola Super B rukometne lige.

Najefikasnija igračica u redovima domaće ekipe bila je Valentina Božinović sa 11 pogodaka. U listu strelaca upisale su se još i Simić Tijana (8), Mitrić Marija (7), Jambrušić Anastazija (3), Darinka Petronijević (8) i Vasić Aleksandra (1). U redovima gostujuće ekipe najefikasnija igračica bila je Nikolić Olja sa 11 golova.

- Borile smo se od početka međutim, odbrana nije baš bila sjajna na početku utakmice. Nakon "pametnog tajmauta" stvari su krenule dosta bolje. Imale smo dobar učinak sa malo promašaja što nas je i dovelo do pobede. Čestitam mojim saigračicama, zasluženo smo pobedile. Narednu utakmicu igramo protiv Kučeva. Očekujem da će cela utakmica biti u egalu sa dosta borbe i nadam se pobedi, rekla je za K-013 Darinka Petronijević iz ŽRK Pančevo, koja je ujedno proglašena i za MVP utakmice.

IMG 20210509 200247

- Ovo je bila odlična utakmica, prava prvenstvena. Znali smo da neće biti lako, jer je Topličanin jedna iskusna ekipa. U 35. minutu smo se rezultatski odvojili i kontrolisali utakmicu do samog kraja. Čestitam devojkama na odličnoj igri, ali i ekipi iz Prokuplja na dobro pruženoj partiji u Pančevu. Mi se okrećemo sledećoj utakmici koju igramo u Kučevu, daćemo sve od sebe da pobedimo i tako ostvarimo sve četiri pobede, kaže Marko Krstić, trener ŽRK Pančevo.

ŽRK Pančevo se nakon pobede nad Topličaninom nalazi na trećem mestu tabele sa 25 bodova. Od 18 odigranih utakmica imaju 12 pobeda, jedan remi i pet poraza.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.