Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ĐOKOVIĆ ODUSTAO ZBOG ISCRPLJENOSTI: Ništa od miks dubla sa Ninom Stojanović, ništa od medalje! - | K-013 Portal

ĐOKOVIĆ ODUSTAO ZBOG ISCRPLJENOSTI: Ništa od miks dubla sa Ninom Stojanović, ništa od medalje!

novak djokovic, nina stojanovic, tenis

Nakon što je u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama Novak Đoković poražen od Španca Pabla Karenja Buste, srpski teniser rešio je da zbog iscrpljenosti ne igra u meču za bronzu u miks dublu sa Ninom Stojanović.

Srpski as se povukao u borbi za treče mesto zbog iscrpljenosti i ostao i bez ijedne olimpijske medalje na turniru.

Kako stoji na zvaničnom sajtu Igara, meč je automatski pripao Barti i Pirsu. Bilo je planirano da Đoković za samo sat vremena posle novog poraza izađe ponovo na teren, međutim jasno je bilo da neće imati snage za tako nešto i zato je doneta odluka da predaju meč.

Zvaničnog saopštenja nema još uvek o razlogu povlačenja, osim iscrpljenosti, ali spekuliše se da se radi i o povredi ramena. Kako se navodi on je zbog povrede ramena morao da propusti borbu za bronzu, pa je australijski par Barti/Pirs uzeo odličje bez borbe.

Srbija je sanjala dve medalje na Olimpijskim igrama, međutim ostali smo bez ijednog odličja u tenisu, što je poptuno iznenađujuće.

Znalo se da Novak neće igrati na narendom turniru, ali plan je da igra na US Openu, kao i Sinsinatiju, pa ostaje da vidimo da li će imati snage za to.

(Meridian sport)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS