Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Novak izgubio prvi set pa pregazio Beretinija - | K-013 Portal

Novak izgubio prvi set pa pregazio Beretinija

novak djokovic, us open, tenis

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pobedom protiv Matea Beretinija u četiri seta (5:7, 6:2, 6:2, 6:3) plasirao se u polufinale US opena.

Đokovića u borbi za finale očekuje repriza polufinala Olimpijskih igara u Tokiju, odnosno duel sa Aleksandrom Zverevim koji je ranije eliminisao Lojda Džordža Harisa.

Duel srpskog i italijanskog tenisera protekao je u konstantnim varnicama Đokovića sa navijačima. Dva puta je u toku meča stavljao prst na uvo čime je publici govorio „ne čujem vas“, nakon što su oni bili nekorektni dok su poeni trajali.

Novak je, baš kao i u prethodnim mečevima, nešto slabije otvorio duel, te smo u prvom setu gledali veliku borbu.

Igrali su se mučni i dugi gemovi, brejkova nije bilo i utisak je bio da će uslediti taj-brejk, međutim, Italijan je u 11. gemu iskoristio pad koncentracije srpskog tenisera, oduzeo mu servis i u narednom potvrdio osvojeno – 7:5.

Đoković je gubio prvi setove od Runea, Nišikorija i Bruksbija, u tri od četiri meča na ovogodišnjem US openu, te nije paničio ni posle gubitka od Beretinija.

Najbolji teniser sveta ubacio je u brzinu više, uz to je i Italijan popustio i do kraja gledali smo jednosmernu ulicu – meč u kom je Đoković apsolutno dominirao.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS