Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, dobra prohodnost puteva - | K-013 Portal

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, dobra prohodnost puteva

AMSS

Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a intenzitet saobraćaja je umeren na svim putnim pravcima, saopštio je AMSS.

Posle prohladnog i po kotlinama maglovitog jutra, tokom dana vozači mogu očekivati povoljnije vremenske prilike, više sunčevih intervala i nešto više dnevne temperature.

Iz JP "Puteva Srbije" savetuju oprezniju vožnju, kao i više strpljenja za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja i usporene vožnje na deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretna vozila na prelazima Batrovci i Bačka Palanka, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na prelazima Kelebija i Horgoš 90 minuta.

Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.