Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ANTIKORUPCIJSKE KONSULTACIJE ORGANIZACIJA I AKTIVISTA IZ VOJVODINE: Treba li nam uopšte Nacionalna strategija za borbu protiv korupcije? - | K-013 Portal

ANTIKORUPCIJSKE KONSULTACIJE ORGANIZACIJA I AKTIVISTA IZ VOJVODINE: Treba li nam uopšte Nacionalna strategija za borbu protiv korupcije?

antikorupcijske konsultacije, kareja, pancevo, novi sad

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja, poziva na antikorupcijske konsultacije organizacije i aktiviste iz Vojvodine, a koji su posvećeni borbi protiv korupcije. Tema konsultacija je aktuelna izrada teksta nacrta Nacionalne strategije za borbu protiv korupcije u Srbiji za period od 2013 - 2028. godine.

Konsultacije će voditi:

Siniša Janković ispred Kareje Pančevo

Miroslav Mijatović ispred Podrinjskog antikorupcijskog tima – PAKT Loznica

Konsultacije će se održati u ponedeljak 12 juna u 12 sati u prostoru Nezavisnog društva novinara Vojvodine u Novom Sadu, Spens, ulaz 8.

Zainteresovani za učešće mogu se prijaviti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Organizator je u mogućnosti da refundira putne troškove.

Konsultacije su deo projekta “Treba nam Nacionalna strategija za stvarnu borbu protiv korupcije u Srbije, a ne fiktivnu ” koji Kareja sprovodi uz podršku SMART Balkan – Građansko društvo za povezan Zapadni Balkan, a koji se odvija u okviru Centra za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM), a koji finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS