Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BAKSUZ: Ceo Kragujevac ostao bez struje pred dolazak premijerke - | K-013 Portal

BAKSUZ: Ceo Kragujevac ostao bez struje pred dolazak premijerke

kragujevac, ana brnabic, struja

Oko 9 časova jutros ceo Kragujevac i okolna sela ostali su bez struje, koja je u međuvremenu došla. U gradu je vladao saobraćajni kolaps, a nisu radili ni semafori.

Bez stuje su ostali centar grada, velika naselalja Aerodrom i Erdoglija, a radili su samo veliki tržni centri koji imaju agregate za električnu energiju. Sve prodavnice i pošte nisu radile, a penzioneri su stajali i srpljivo čekali na penzije.



Kako je za Novu saopšteno u EPS, došlo je do kvara u transformatorskom polju 400 kV broj 2 - deo naše (EMS AD) trafostanice Kragujevac 2, koji je bio bez napajanja električnom energijom. U 10 sati su uključeni prekidači svih ispalih 110 kV izvoda u TS Kragujevac 2 i prosleđen je napon do distributivnih trafostanica.

Predsednica vlade Ana Brnabić boravi danas u Kragujevcu, gde je planirano da u Državnom data centru prisustvuje potpisivanju komercijalnog ugovora sa korporacijom "Orakl".

Potpisivanje ugovora bilo je planirano za 11 časova.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS