Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CENZURA? Supernova u vlasništvu Telekoma više ne emituje N1 i druge kanale United Media - | K-013 Portal

CENZURA? Supernova u vlasništvu Telekoma više ne emituje N1 i druge kanale United Media

CENZURA? Supernova u vlasništvu Telekoma više ne emituje N1 i druge kanale United Media

Kompanija Junajted Media (United Media) saopštila je da korisnici kablovskog operatora Supernova u vlasništvu Telekoma, od danas ne mogu da gledaju njene kanale, medju kojima su i N1 i Sport Klub, jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Kako se navodi, operateru Supernova je još 31. decembra istekao pravni osnov za emitovanje kanala N1, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand.

„Sa žaljenjem obaveštavamo gradjane da i pored naše želje da se programi United Medie i dalje nalaze u ponudi Supernove, nismo uspeli da postignemo dogovor sa Telekomom. Rukovodstvu kompanije ponudjeni su gotovo isti tržišni uslovi koji su važili i ranije, ali nažalost, do nastavka saradnje nije došlo“, saopštila je United Media a prenela televizija N1.

Iz te kompanije su izrazili uverenje da „i dalje postoji mogućnost da se pronadje rešenje, zbog interesa korisnika i da se nastavi višegodišnja saradnja koja je postojala sa operaterima Radijus Vektor i Kopernikus, koji su u medjuvremenu postali mreža Supernova“.

Prethodno je i operater Pošta NET u državnom vlasništvu prestao da emituje kanale United Medie jer po navodima te kompanije, „nije bio zainteresovan za nastavak saradnje“.

Od početka decembra prošle godine, oko 300.000 domaćinstava u Srbiji koja koriste usluge operatera Pošta NET i Supernova, ne mogu da prate programe u vlasništvu kompanije United Media.

(Beta, foto: N1)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.