Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Državni službenici u Srbiji imaju posao iz snova, ali bukvalno! - | K-013 Portal

Državni službenici u Srbiji imaju posao iz snova, ali bukvalno!

Državni službenici u Srbiji imaju posao iz snova

U Srbiji je i dalje jedno od popularnijih zanimanja državni službenik. Zašto? Pa, kraće radno vreme, a i njega skrate tako da stignu i da dremnu na poslu!

Kolika je zapravo produktivnost državnih službenika, prava je misterija, ali to je problem u državnoj upravi od pamti veka do danas.

Čini se da su spavači ovih dana aktuelni, pa se tako društvenim mrežama masovno širi fotografija zaposlene u Sekretarijatu za kulturu grada Beograda, koja je na svom radno mestu pošteno odspavala. Sa sve otvorenim ustima, a posao čeka...

Da li je dotična gospođa potpuno izgubila motivaciju za rad, te je odlučila da iz fotelje ne ustaje, za nas je nepoznanica, ali spavanje u državnoj službi nema kazne, pa radili, ne radili, isto im se hvata, zar ne?!

Dok je nekima ovaj događaj smešan, drugi su burno reagovali, te se pojavila još jedna fotografija zaposlenog u državnoj službi koji spava na radnom mestu.

Naime, objavljena je fotografija šefa Gradske Uprave za društvene delatnosti u Leskovcu koji je isto tako u vreme radnog vremena malo "uhvatio san".

I ko sad sme da kaže da ovo nisu poslovi iz snova?

(Espreso, Foto Twitter)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

pena party jul 2024 big pancevo 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city