Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gužve na granicama, čekanja od 20 do 120 minuta - | K-013 Portal

Gužve na granicama, čekanja od 20 do 120 minuta

Granični prelaz Preševo

Još jedna velika smena turista i špic letnje turističke sezone karakterističan za prvi vikend u avgustu donosi veliki broj vozila i osetno pojačan saobraćaj, a promena vremena, kiša, pljuskovi, mokri kolovozi, pojava odrona i smanjena vidljivost znato usporavaju i otežavaju vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj saobraćaj je usporen a zadržavanje je oko dva sata, dok na Kelebija vozila čekaju oko sat vremena, rečeno je danas u AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema čekanja.

Na graničnom prelazu Preševo ka Severnoj Makedoniji zadržavanje za izlazak iz zemlje je između 20 i 30 minuta, dok se do 30 minuta čeka za izlazak iz Srbije preko graničnih prelaza Batrovci ka Hrvatskoj i Gradina ka Bugarskoj.

Trenutno se za prelaz ka Crnoj Gori na graničnom prelazu Gostun čeka do 30 minuta a tamo su promene moguće po talasima saobraćaja. Na ova vremena bi trebalo dodati i vreme koje se čeka na graničnim prelazima zemalja u koje se ulazi, a za koje AMSS nema podatke.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.