Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konkurs Unije srednjoškolaca Srbije za nove članove tima - | K-013 Portal

Konkurs Unije srednjoškolaca Srbije za nove članove tima

Unija srednjoškolaca Srbije raspisala je konkurs za članove novog tima, a svoje prijave srednjoškolci mogu poslati do 28. novembra.

UNSS je omladinska nevladina organizacija osnovana 2003. godine sa ciljem da upozna srednjoškolce sa omladinskim aktivizmom i jača učeničke parlamente.

Smatramo da je neophodno omogućiti svim učenicima pravo, prostor, priliku, podsticaj i podršku da razviju svoje ideje i ispolje svoje kreativne potencijale. Ukoliko želite da se borite za svoja prava, da ohrabrujete druge srednjoškolce širom Srbije, radite na osnaživanju đačkih parlamenata i unapređujete se, ili sa druge strane, razvijete svoju kreativnost i radite na promociji Unije, možete se prijaviti na konkurs do 28. novembra u ponoć, navodi se u pozivu Unije srednjoškolaca Srbije.

Kompletan konkurs možete pročitati na sajtu UNSS.

Za sva pitanja i informacije možete pisati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.