Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konkurs za učesnike četvrtih Dana javnih politika - | K-013 Portal

Konkurs za učesnike četvrtih Dana javnih politika

Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, Centar za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka uz podršku Konrad Adenauer fondacije objavili su konkurs za učesnike četvrtih Dana javnih politika.

Dani javni politika će biti održani na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, 29. i 30. oktobra u terminu od 10 do 17 časova.

Teme četvrtih Dana javnih politika biće: izazovi i budućnost Evropske unije, urbanizam i uređenje gradova u službi rešavanja društvenih problema, rodno odgovorno budžetiranje, mediji i medijska politika, (zlo)upotreba empirijskih istraživanja u kreiranju javnih politika i mnoge druge. O ovim temama će govoriti kreatori i donosioci odluka i politika, predstavnici akademske javnosti, privatnog sektora, državnih institucija i organizacija civilnog društva.
Pravo da se prijave na konkurs imaju diplomci i studenti/studentkinje svih akreditovanih fakulteta u Republici Srbiji, predstavnici organizacija civilnog društva, donosioci odluka i aktivisti i aktivistkinje političkih partija.
Za prijavu na konkurs potrebno je da pošaljete Vaš CV na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Učešće na Danima javnih politika je besplatno. Učesnici će po završetku dobiti sertifikat. Broj učesnika je ograničen.
Rok za prijave je 21.oktobar, u 23:59 časova. Naknadne i nepotpune prijave neće biti razmatrane.
Za sva dodatna pitanja u vezi konkursa i Dana javnih politika kontaktirajte organizatore na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.gajp.org
www.danijavnihpolitika.rs
ili putem društvenih mreža:
Facebook/nvoGAJP
Twitter: @nvoGAJP

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.