Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Marko Janketić: Odavde treba otići, pokupiš kofere i kupiš kartu u jednom pravcu - | K-013 Portal
marko janketic, glumac, srbija

Marko Janketić: Odavde treba otići, pokupiš kofere i kupiš kartu u jednom pravcuGlumcu Marku Janketiću upućene su uvrede i pretnje na društvenim mrežama zbog izjave o odlasku iz Srbije i o "velikim Srbima kojima su puna usta Kosova".


Glumac je pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da "spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu jer ovde nikada neće biti bolje", piše nova.rs.
 
"Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao", rekao je Janketić.
 
Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.
 
"Odavde treba otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći biti", rekao je.
 
"Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bune zbog Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao", rekao je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.