Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miki Solus započinje turneju u Pančevu - | K-013 Portal

Miki Solus započinje turneju u Pančevu

Zagrebački kantautor Miki Solus otpočeće desetodnevnu turneju u pančevačkom kafe-baru „Štab Pogon”. Sa tročlanim bendom, u četvrtak, 15. septembra, odsviraće jednočasovni koncert. Narednih 10 dana, Solus će imati turneju u 10 gradova u Srbije i Mađarske.

Još od kad je pre dve godine objavio hit singl „Hipster”, zagrebački kantautor Miki Solus ne prestaje da privlači pažnju javnosti. Pored 6 „diskografskih čeda” i konstantnog rada na novom materijalu, Solus stiže i da nastupa sa bendom, a prva sledeća svirka, koja će ujedno otvoriti desetodnevnu turneju, održaće se u Pančevu.

„Biti uspešan pop muzičar danas najčešće podrazumeva snažnu tehnološku podlogu i industriju koja gura „stvar“ na vrh. Ali, dakako da može i drugačije, što dokazuje Solusova karijera: pre svega muzika, ogoljena na kreativnu ritam sekciju, uz repersko-pevačke bravure i virtuoznost na belo-crnim dirkama ovog talentovanog pijaniste i hramonikaša”, najavljuju organizatori.

Kantautor koji je rekao ne gitari, šansonjer sa harmonikom, vanbračno dete Dr Drea i Šopena… samo je delić komplimenata u kojima se gotov takmiči muzička kritika.

Miki Solus će u narednih dana održati koncerte u sledećim gradovima:

15.09. PANČEVO (Štab Pogon)
16.09. SOMBOR (Godo Pub)
17.09. SUBOTICA (Bass Bar)
18.09. SZEGED (Grand Cafe Varkert)
19.09. STARČEVO (Dom kulture)
20.09. GLOGONJ (Dom kulture)
21.09. NOVI SAD (Dom b612)
22.09. ODŽACI (Cvjećarnica)
23.09. KULA (Sport Stars Kafe)
24.09. BAČKA TOPOLA (Izlog Ideja)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.