Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Od januara lutrija sa fiskalnim računima, glavna nagrada stan - | K-013 Portal

Od januara lutrija sa fiskalnim računima, glavna nagrada stan

Nagradna igra u kojoj će građani sakupljati fiskalne račune počinje prvog januara 2017. godine, a cilj je borba protiv sive ekonomije, najavljeno je na konferenciji "Izlaz iz sive ekonomije".

Građani mogu da šalju fiskalne račune od 1. februara do kraja marta 2017. godine, a glavna nagrada je stan u Beogradu. Moći će da osvoje i automobile, putovanja u zemlji i inostranstvu, kao i tehničku robu.

Pravo učešća u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju priređuje Ministarstvo finansija, imaju svi punoletni građani sa prebivalištem u Srbiji.

Potrebno je prikupiti minimum 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticama – slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, a koji nisu stariji od 1. januara 2017.

Planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja koja će biti organizovana jednom nedeljno tokom marta i početkom aprila.

Koverte za slanje računa biće besplatne i moći će da se preuzmu u filijalama "Pošte Srbije", a na njima će već biti odštampan poštani faks na koji treba da šalju kovertu.

Treba popuniti samo lične podatke – ime, prezime, adresu stanovanja, lični broj i kontakt telefon.

Cilj nagradne igre je motivisanje građana da se zainteresuju za probleme sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje, jer će uzimati fiskalne račune.

Partneri u nagradnoj igri su NALED i Savez za fer konkurenciju, Državna lutrija Srbije, Poreska uprava i Republički sekretarijat za javne politike.

(Beta)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.