Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Počinje sa radom Berza vladavine prava u Kukulovcu na kojoj može da se proda lična vladavina prava - | K-013 Portal

Počinje sa radom Berza vladavine prava u Kukulovcu na kojoj može da se proda lična vladavina prava

kareja, pancevo, kukulovce, vladavina prava

Proverite koliko vredi vladavina prava u Kukulovcu i postanite njen čuvar u letnjem periodu

Organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja sa saradnicima, realizuje projekat “Autohtona škola vladavine prava – Kukulovce 2020”. Centralni događaj projekta je interaktivna umetnička predstava “Berza vladavine prava – Kukulovce 2023” koja će se održati u Kukulovcu 3. Jula 2023. godine u 19 sati.

Učesnici predstave su glumac Nenad Mitrović, glumica Bojana Stefanović, neformalna grupa “Čuvari vladavine prava u letnjem periodu”, kao i građanke I građani Kukulovca.

Tokom predstave građanke i građani Kukulovca biće u prilici da prodaju ličnu vladavinu prava za devize.  Takođe, biće to prilika da prisutni postanu certifikovani Čuvari vladavine prava u letnjem period.

Zbog ograničenog broja mesta, zainteresovni van Kukolovaca koji žele da prisustvuju ovoj nesvakidašnjoj umetničkoj predstavi potrebno je da se najave na mejl  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Projekat se realizuje uz podršku SMART Balkan – Građansko društvo za povezan Zapadni Balkan, a koji se odvija u okviru Centra za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM), a koji finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS