Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Putnica autobusa: Vozač je pokušao da spusti prednje sedište putniku - | K-013 Portal

Putnica autobusa: Vozač je pokušao da spusti prednje sedište putniku

bugarska, udes, autobus iz srbije

Uzrok nesreće autobusa sa decom iz Srbije, koji je u nedelju, oko 20 časova, sleteo sa puta u blizini Stare Zagore u Bugarskoj i dalje nije poznat.

Kako piše Euronews Srbija, jedna od putnica iz autobusa navela je da je vozač pokušao da pomogne jednom putniku da spusti prednje sedište, zbog čega je naglo skrenuo u desno i sleteo sa puta.
 
 
"Krenuli smo iz Sunčanog Brega i napravili pauzu na pumpi koja se nalazi 10 kilometara odavde. Sve je bilo u redu. Vozač je bio odmoran, naspavan. Samo je jedan otac poželo da sedne napred jer se zagrcnuo i hteo je da se iskašlje. Vozač je hteo da mu spusti sedište jer on nije znao kako. Kako se vozač nagnuo da spusti, naglo skrenuo u desno i tako je skrenuo sa puta", rekla je putnica iz autobusa za BTV.
 
Stanimir Stanev, zamenik glavnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova naveo je da je u momentu nesreće kolovoz bio mokar, ali nije precizirao da li to ima veze sa uzrokom udesa.
 
Autobus šabačkih registarskih tablica sa 48 putnika, među kojima je veliki broj dece, prevrnuo u Bugarskoj, na auto-putu Trakija 216 kilometara od Sofije, kod Stare Zagore.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS