Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Registracija vozila na tehničkom, i sa isteklom saobraćajnom - | K-013 Portal

Registracija vozila na tehničkom, i sa isteklom saobraćajnom

Građani produženje registracije svojih vozila u narednom periodu mogu obavljati isključivo na tehničkim pregledima u ovlašćenim servisima, kako je saopštio MUP, a registraciju će moći da obave i vlasnici vozila kojima je saobraćajna dozvola istekla ili ističe u narednom periodu.

Goran Bogdanović vlasnik auto kuće kaže da vlasnici vozila kojima je istekla saobraćajna dozvola ili ističe u narednom periodu, mogu doći na tehnički pregled u ovlašćene servise i produžiti registraciju vozila.

''Nema potrebe da idu u policijske stanice da bi završili taj posao. Radimo na zakazivanje, tehnički pregled za putnička vozila traje pola sata, a za teretna 45 minuta, tako da nema mnogo preklapanja u prijemu stranaka'', kazao je Bogdanović.

Iz MUP-a su apelovali da se građani, ukoliko imaju potrebu za izdavanjem novog dokumenta, obrate Ministarstvu unutrašnjih poslova elektronskim putem na imejl-adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i sačekaju dalje instrukcije.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.