Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Snimak filmske pljačke u Subotici: Lopov za tri sekunde odneo milion evra (video) - | K-013 Portal

Snimak filmske pljačke u Subotici: Lopov za tri sekunde odneo milion evra (video)

Snimak filmske pljačke u Subotici: Lopov za tri sekunde odneo milion evra (video)

Još uvek nije potvrđeno koliko tačno novca je ukradeno iz Poštanske štedionice koja je opljačkana u sredu ujutru, kada je lopov napao radnike transporta novca, ispred same banke, a onda se sa džakom u rukama automobilom uputio u nepoznatom pravcu.

Na snimku pljačke vidi kako iz parkiranog vozila, preko puta banke Poštanske štedionice, izlazi krupniji muškarac, pod maskom, prska suzavcem jednog zaposlenog firme koja je radila transport novca, nasrće na drugog, takođe ga prskajući suzavcem. Prvi radnik, međutim, dotrčava i uzima kesu na novcem, utrčava u banku, ali pljačkaš kreće za njim, da bi posle nekoliko sekundi izašao sa „plenom“, ušao u vozilo sa strane vozača i nakon isparkiravanja odvezao se.

Na lice mesta, neposredno po izvršenju pljačke, stigle su prve policijske jedinice, dok su vrlo brzo angažovane i druge jedinice na više lokacija u gradu, pogotovo na izlaznim tačkama iz grada. Opsežna potraga je krenula snažno, dok se radio uviđaj u Ulici Dimitrija Tucovića, mnogi Subotičani nisu bili ni svesni o čemu se radi.

 

Posted by on Monday, March 5, 2018
 

(A.J.)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city