Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Telekom ukinuo tri kanala, korisnici kablovske televizije imaju pravo na raskid ugovora BEZ PENALA - | K-013 Portal

Telekom ukinuo tri kanala, korisnici kablovske televizije imaju pravo na raskid ugovora BEZ PENALA

telekom, mts, super nova, raskid ugovora bez penala

Telekom Srbija ukinuo je korisnicima kablovske televizije tri kanala: Kitchen TV, Dečiju TV i Duck TV. Informacija da ovi kanali više nisu u ponudi Telekoma na svojim sajtovima objavili su Mts i Supernova.

Od 1. februara svi TV korisnici Telekoma Srbije ostali su bez tri kanala – regionalnog kulinarskog kanala Kitchen TV, i dečjih televizija Dečija TV i Duck TV.

Jedan od ukinutih kanala – Kitchen TV, pokrenuo je peticiju da se nastavi emitovanje u Srbiji, a u svojim objavama na društvenim mrežama navodi da je Telekom „obustavio emitovanje jedinog domaćeg i regionalnog kulinarskog TV kanala“.

„Odlukom rukovodstva Telekoma Srbije, Kitchen TV, jedini domaći i regionalni kulinarski TV kanal, ne nalazi se više u ponudi ovog operatera. Tako će, bez prethodne najave, korisnici ovog državnog TV distributera, ostati uskraćeni za jedan od najgledanijih srpskih i regionalnih specijalizovanih kablovskih TV kanala. Emitovanje Kitchen TV obustavili su i operateri Supernova, M:tel Crna Gora i M:tel Bosna i Hercegovina, koji su deo Telekoma Srbije“, navodi se u jednoj od objava.

Portal TeleSrbija.com naveo je, povodom ukidanja tri kanala iz ponude Telekoma, da „iako to nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana od dana postavljanja obaveštenja, u skladu sa članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama“.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.