Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website TV Naša prodata, ukinute sve emisije - | K-013 Portal

TV Naša prodata, ukinute sve emisije

TV Naša prodata, ukinute sve emisije

Autori i voditelji emisija na Televiziji Naša u petak su dobili obaveštenje da njihove emisije ubuduće neće biti emitovane, jer je televizija – prodata, prenosi list Danas.

Više informacija o tome kome je Zoran Bašanović, vlasnik Naše, prodao televiziju, nismo mogli da dobijemo od zvaničnika televizije, ali smo nezvanično saznali da su u pitanju inostrani kupci.

– Iskreno, nemam pojma o čemu se radi. I ja sam samo obavešten da je televizija prodata i da „do daljeg“ emisija „Crno-beli svet“ neće ići, kao ni sve ostale emisije. Navodno je to samo do Nove godine, mada verujem da će ta pauza potrajati. Imam neke indicije, ali ne i pouzdane informacije. Činjenica je da će u narednom periodu biti jedno mesto tj. jedan medij manje na kojem se može čuti opozicioni glas – kaže za Danas Đorđe Vukadinović, narodni poslanik i autor emisije „Crno-beli svet“.

Poruku slične sadržine dobio je i pisac Marko Vidojković, voditelj emisije „400 stepeni“.

– Televizija je prodata, cela produkcija se obustavlja uključujući i „400 stepeni“. Bilo je lepo dok je trajalo. Čak i direktorka ne zna zašto i kome je televizija prodata, a ja mogu samo da nagađam – kaže Vidojković za Danas.

Podsetimo, početkom septembra u televiziju „Naša“ su došli izvršitelji i policija pokušavajući da uđu u prostorije televizije. Zoran Bašanović je tada naveo da se to dogodilo bez pravnog osnova, kao i da je to treći put da je ta televizija izložena „otvorenim pritiscima“ od strane vlasti, „kao jedan od retkih opozicionih medija u Srbiji“.

(Danas)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.