Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšeni osumnjičeni za nasilničko ponašanje na auto-putu „Miloš Veliki“ - | K-013 Portal

Uhapšeni osumnjičeni za nasilničko ponašanje na auto-putu „Miloš Veliki“

Policija hapšenje

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu „Miloš Veliki“, kada je grupa lјudi zaprečila auto-put, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila.

Rebić je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklјe, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Direktor policije je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i Ministarstvo unutrašnjih poslova za njima intenzivno traga.

Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilјu pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je naglasio, vandalskog akta.

Operativnim radom, kako je naveo direktor, policija je ubrzo došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela.

„Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane“, rekao je Rebić.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.