Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ukoliko planirate u Guču poštujte propise jer će biti pojačana kontrola učesnika u saobraćaju - | K-013 Portal

Ukoliko planirate u Guču poštujte propise jer će biti pojačana kontrola učesnika u saobraćaju

Saobraćajna policija kontrola Guča

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku tokom 59. Sabora trubača u Guči, koji će biti održan od 8. do 11. avgusta, pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju i preduzeće sve mere i radnje u cilјu zaštite imovinske i lične sigurnosti građana.

Kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano i bezbedno, saobraćajna policija će tokom trajanja Sabora biti prisutna na svim prilazima Guči.

Presretači će kontrolisati brzinu i nepropisno preticanje, a na putevima od Čačka ka Guči saobraćajne patrole će proveravati ispunjenost uslova za učestvovanje u saobraćaju.

Predviđeno je i alkotestiranje vozača na svim izlazima iz Guče. Svi koji budu upravlјali vozilom pod dejstvom alkohola biće isklјučeni iz saobraćaja, a oni kod kojih se utvrdi više od 1,21 promila alkohola u krvi biće zadržani do 12 sati.

Policijske patrole će noću uklјučivati plava rotaciona svetla i na taj način dodatno upozoravati vozače.

S obzirom na ove kontrole, apelujemo na vozače da budu strplјivi, jer su aktivnosti koje policija preduzima u interesu bezbednog odvijanja saobraćaja.

Kako se u vreme trajanja Sabora na području opštine Lučani, Ivanjica, Gornji Milanovac i Čačak očekuje veći broj stranih državlјana, podsećamo pravna i fizička lica, koja pružaju usluge smeštaja strancima uz naplatu, kao i osobe kod kojih stranci dolaze u posetu, na zakonsku obavezu da nadležnom organu u roku od 24 sata prijave boravište stranca kako ne bi snosili zakonske posledice. Prijava boravišta stranaca vrši se u svim policijskim stanicama.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city