Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website UNITED MEDIA: "Supernova" je Telekomova fantomska firma - | K-013 Portal

UNITED MEDIA: "Supernova" je Telekomova fantomska firma

UNITED MEDIA: "Supernova" je fantomska firma

Kompanija Junajted Media (United Media) saopštila je da je neprijatno iznenadjena „neistinima“ koje je objavila Telekomova „fantomska“ firma „Supernova“, „obmanjujući celokupnu javnost“ da je ta kompanija onemogućila praćenje sopstvenih kanala za 210.000 domaćinstava uz tvrdnju da su dostavili visoku cenu i nepovoljnu ponudu.

„Ponuda Junajted medije za nastavak saradnje bila je prodaja programa za sve Telekomove korisnike ili da se ugovor potpiše sa firmama Kopernikus, Radijus Vektor, Telemark, Masko i Avcom koja se predstavljaju kao deo Supernove. Insistirali smo da dogovor bude postignut na transparentan i tržišan način, jer Supernova faktički ne postoji osim kao marketinški brend, jer nisu registrovani čak ni u Agenciji za privredne registre (APR)“, navodi se u saopštenju.

Dodali su da su zbog toga što „Supernova“ ne postoji ni kao pravno lice imali sumnju da li žele da kupe njihov signal, „a onda ga distribuiraju putem unutrašnjih ugovora ko zna kome i gde, a da mi ne možemo da imamo nikakvu kontrolu nad količinom distribucije našeg programa“.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.