Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website UZMI RAČUN I POBEDI: Drugo izvlačenje danas od 17:45, direktan prenos na RTS1 - | K-013 Portal

UZMI RAČUN I POBEDI: Drugo izvlačenje danas od 17:45, direktan prenos na RTS1

Drugo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano danas sa direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a.

U drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata, a predviđeno je izvlačenje 178 nagrada, ukupne vrednosti iznad 24,5 miliona dinara.

Za izvlačenje koverti biće zaduženi predsednica Ženskog košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivša košarkašica Nataša Kovačević, reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, kao i poznati glumci iz serije "Vojna akademija" Tijana Pečenčić i Radovan Vujović, koji su takođe podržali Godinu borbe protiv sive ekonomije, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljen dvosoban stan u Beogradu u Ulici braće Jerković veličine 51,18 metara kvadratnih sa polisom osiguranja imovine, zatim 12 automobila "fijat 500 L", petodnevno putovanje u Njujork za dve osobe, sa obezbeđenim avionskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Među nagradama je i četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, kao i dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana, sa obezbeđenim autobuskim prevozom i polisom putnog osiguranja.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem lajv strima, a reč je o odmorima, prenosivim računarima, frižiderima, mobilnim telefonima, televizorima, beloj tehnici.

U drugom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 17. marta do 23 časa i 59 minuta.

Koverte koje su na vreme stigle i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta do 23 časa i 59 minuta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi više od 135 miliona dinara, sa uračunatim porezom na dodatu vrednost, a izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana Komisija nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Kako je saopštilo ranije Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata.

Saopšteno je da je su građani poslali više od pet miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" i nalaze se u specijalno pripremljenom bazenu u Studiju osam RTS-a u Košutnjaku.

Radnici "Pošte Srbije" juče su preneli 473.789 pošiljki iz Glavnog poštanskog centra u Zemunu i one su deponovane u bazen dimenzija 23x12 metara, u kome se već nalazilo oko 4,5 miliona koverti.

Kao i prilikom prve primopredaje koverata, prevoz koverata do studija RTS-a je obezbeđivao MUP Srbije.

Sve do poslednjeg izvlačenja 31. marta koverte će obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.

(RTS)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.