Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website VRAĆA SE BELI: Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau - | K-013 Portal

VRAĆA SE BELI: Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau

VRAĆA SE BELI: Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau

Oni od vas koji imaju dobro pamćenje, sećaju se momka koji je ušao u presedničku trku 2017. godine i osvojio skoro 10 odsto glasova na izborima?

Da, on se zove Ljubiša Preletačević Beli i bar u poslednjih godinu nije bio aktivan na političkoj sceni. Nije bilo njegovih performansa, nije bilo toliko komentarisanja situacije na društvenim mrežama…Pričali su da se “prodao”, uzeo šta je hteo i povukao se, ali izgleda, da se on vraća.

U objavi na svoj Fejsbuk stranici napisao je da se vraća u politički život i da se “ovog puta uzima sve što pripada meni i ljudima koji su sa mnom u akciji.”

Razlog zašto se vraća, Beli vidi u kako piše, porukama koje mu stižu u inboks. Tvrdi da ga je prošli put “malo prodala ekipa, malo okruženje ispljuvalo, pustilo buvu da sam se prodao”, ali kaže da on “još od malih nogu” nije tip koji odustaje.

Na kraju posta, Beli pita svoje pratioce:

“Jel treba da bojkotujem ko nemoćna opozicija ? Ili treba da učestvujem na izborima pa da me opet nazovu Vučićevim čovekom,” i završava “hamletovski”: “Tu bi or not tu bi….D kveščn iz nau”

(BizLife / Foto: Beta)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.