Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vuk Jeremić kampanju za bojkot izbora započeo u Pančevu - | K-013 Portal

Vuk Jeremić kampanju za bojkot izbora započeo u Pančevu

Vuk Jeremić kapanju za bojkot izbora započeo u Pančevu

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić izjavio je danas da bojkot sistema, a ne samo izbora, apsolutno nema alternativu na putu ka promeni vlasti u dogledno vreme, i da je bojkot borba koja će dovesti do fer i slobodnih izbora, koje će režim predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića izgubiti.

„Ako želimo promene u vremenu kraćem od četiri godine, ne smemo nastaviti da pristajemo na sadašnje uslove. Računica je vrlo jasna – ako vam je dosta poniženja, ucena, vređanja inteligencije, rijalitija i ispraćaja članova porodice u inostranstvo – prestanite da pristajete na uslove koje su nam nametnuli“, rekao je Jeremić u Banatskom Novom Selu kod Pančeva, gde je razgovarao sa građanima.

U zajedničku kampanju opozicije krenuli smo iz Pančeva, jer je danas 75. godišnjica oslobođenja Pančeva u Drugom svetskom ratu. U danu u kojem se sa ponosom sećamo oslobođenja, pokrenuli smo akciju koja će dovesti do oslobođenja od okupatora današnjeg vremena“, rekao je Jeremić.

Jeremić je naveo da je danas u manastiru Žiča Svetom arhijerejskom liturgijom zvanično otpočelo obeležavanje 800 godina od uspostavljanja autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve, koja je u samom temelju naše kulture, a Radiotelevizija Srbije je u to vreme emitovala emisiju „Šarenica“.

„Nisu prenosili liturgiju jer njoj nije prisustvovao Vučić. Ako to nije razlog za bojkot, ne samo izbora, nego i čitavog sistema i kulturnog obrasca koji nam nameću, kao i cele nepravde i naopakosti kroz koju ponovo prolazimo 75 godina posle oslobođenja, onda ne znam šta bi to moglo biti“, rekao je Jeremić.

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS