Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Besplatno pivo za sve vanzemaljce koji pobegnu iz Oblasti 51 - | K-013 Portal

Besplatno pivo za sve vanzemaljce koji pobegnu iz Oblasti 51

Area 51

Nikako nije lako biti vanzemaljac zarobljen u misterioznoj vojnoj „Oblasti 51“ (Aarea 51) u Nevadi, u SAD. Ali sada postoji važan podsticaj za ta mala zelena ili siva bića da pobegnu: besplatno pivo – piše američki tehnološki sajt CNET.

 

Na Fejsbuku je ranije najavljen „dogadjaj“ koji se zove „Juriš u Oblast 51“ (storm Area 51) i „vidite vanzemaljce“. Više od 1,7 miliona ljudi tvrdi da će 20. septembra otići na taj „događaj“ u legendarnom američkom vojnom objektu.

Ali, nema šale s dobro naoružanom vojnom silom. Vazduhoplovne snage SAD su za „Vašington post“ rekle da je igranje s poverljivom lokacijom veoma, veoma loša ideja, i upozorile da je „Ratno vazduhoplovstvo SAD uvek spremno da zaštiti Ameriku i njenu imovinu“.

Američko pivo „Bad lajt“ (Bud Light), poznato i po bezobraznim reklamama u kojima nikoga ne štedi, najpre je objavilo „tvit“ sa svog službenog naloga: „Želimo da budemo prvi brend koji će zvanično objaviti da neće sponzorisati juriš na ‘Oblast 51’ „.

To nije potrajalo. U sredu, pošto je porazmislila, pivara je napisala „tvit“: „Ma za..bi! Besplatni ‘Bad lajt’ svakom vanzemaljcu koji uspe da se izvuče!“.

To je sigurno reklamni štos, ali ipak ne neki koji je nekakav pripravnik smislio u svoje slobodno vreme. Neko važan iz pivske kompanije je „tvitovao“ istinsku ilustrovanu etiketu za „Univerzalno poznato Pivo Bad lajt Spejs“ (The Universally Renowned Bud Light Space Beer).

A firma je na pitanje o tome da li se „svemirsko pivo“ može kupiti, odgovorila sa „neka bude 51.000 retvitova i mi ćemo to omogućiti“.

Shvatate? 51.000 – „Oblast 51“ – sve je povezano, piše CNET.

Od četvrtka uveče, taj „tvit“ je imao više od 24.000 „retvitova“ i taj broj i dalje raste, tako da je ciljni broj skoro na pola puta.

„Bad lajt“ nije jedino poznato ime koja se umešalo u navodni juriš na „Oblast 51“.

„TV ličnost“ poznata po hrani, Gaj Fieri je „tvitovao“ fotografiju sebe kako za vanzemaljce peče – „radioaktivna rebarca“.

Muzičar Lil Nas Iks izdao je remiks svog videa „Old Town Road“ za „Oblast 51“, sa Tanosom i Kianu Rivsom.

A glumac Deni Treho zamišlja sebe kao vođu masa u jurišu na „Oblast 51“.

Iako pretnje američkom vojnom objektu na bilo koji način, čak i kao šala, izgledaju kao dobar način da se umre, „retvitovanje“ „Badovog“ „tvita“ izgleda kao bezazleni reklamni trik.

Može li ta marka piva dobiti svojih 51.000 „retvitova“ što bi od nje zahtevalo da na tržište iznese pivo s etikom sa vanzemaljcima?

Čuvena je izjava Foksa Moldera: „Želimo da verujemo“, zaključuje CNET.

(Foto: https://www.cnet.com/news/bud-light-free-beer-for-any-alien-that-escapes-area-51/  )

(Beta)

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city