Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mala Minja primila terapiju: Dobila je novu šansu za život - | K-013 Portal

Mala Minja primila terapiju: Dobila je novu šansu za život

minja matic humanitarna akcija, minja dobila terapiju

Minja Matić, devojčica koja je ujedinila Srbiju, ali i sve ljude velikog srca i dobre volje širom regiona i planaete, konačno je primila preko potrebnu terapiju za koju je Srbija neumorno skupljala novac.

Vest da je Minja, koja boluje od spinalne atrofije tipa 1, stigla je od njenih roditelja putem društvenih mreža.

"Sećamo se, bilo je to pre šest meseci, sa nadom koja je bila skrivena, ali opet prisutna i rečenicom koja nas prati od početka - Uspećemo, mi to možemo! Sada, želimo da podelimo sa vama - Minja je uspela, Minja je primila Zolgensmu. Minja je dobila šansu za život. Najveća radost je bila dana kada smo dobili Minju, a danas mi smo ponovo postali ponosni roditelji naše Minje.

Naša hrabrica je uspela, mi smo uspeli. Zapravo, Vi, divni i humani ljudi širom sveta ste uspeli. Veliku zahvalnost dugujemo aviokompaniji koja je Minji omogućila besplatan i bezbedan let, kao divnim ljudima, doktoru i tehničaru iz bolnice Sveti Sava. Minja će izaći kao najveći pobednik života. Naš san se ostvario, sada smo jači i srećniji nego ikada u životu. Hvala što ste uz nas. Ogromna ljubav za sve, Vaša Minja", stajalo je u postu.

Podsetimo, Minja je 24. januara uspela da stigne u Los Anđeles po svoju šansu – lek zolgensmu, koji je najskuplji na svetu i košta 2,1 milion evra.

(Blic)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS